Sajtóközlemények

Az olaszországi Róma Templom építése mérföldkőhöz érkezik

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza jelenlég építés alatt álló olaszországi Róma Templomára március 25-én került fel az építkezés befejezésének közeledtét jelző szobor. 

Az egyház vezetői kedvességre és gondoskodásra buzdítottak a világméretű konferencián

A 187. éves általános konferencia során Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza vezető tisztségviselői arra buzdították a szenteket, hogy kövessék Jézus Krisztust és legyenek kedvesek egymáshoz. Az Első Elnökség személyi változásokat jelentett be egyes vezető testületeket illetően, valamint bejelentett öt új templomot is.

Húsvét: Középpontban a békesség tantételei a Békesség Hercegéről

Immár a negyedik olyan húsvéti időszak kezdődik, amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza arra buzdítja a mormonokat és másokat világszerte, hogy reményteljes üzeneteket osszanak meg Jézus Krisztusról.

Megalapításának 175. évfordulóját ünnepli a Segítőegylet

2017. március 12-én ünnepli megalapításának 175. évfordulóját Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházának nő tagjait összefogó szervezet, a Segítőegylet. 

Az egyház bejelentette a BYU-Pathway Worldwide létrehozását

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Első Elnöksége bejelentette a BYU–Pathway Worldwide (BYU–PW), egy világméretű felsőoktatási szervezet létrehozását. Ez az intézmény lesz felelős az Egyházi Oktatási Szervezet (EOSZ) által biztosított összes online bizonyítványt és diplomát adó kurzusért.

Rugalmasabbá válik a mormon misszionáriusok időbeosztása

Változások jönnek Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza teljes idejű misszionáriusainak napi időbeosztásában.

Az egyház aggodalmát fejezi ki az erőszak, a háború és a vallási üldöztetés elől menekülőkkel kapcsolatban 

Reagálva az elmúlt napokban érkezett sajtómegkeresésekre, az egyház állásfoglalást tett közzé.

A Mormon Tabernákulum Kórus is fellép a következő amerikai elnök beiktatási ünnepségén

Az Egyesült Államok Beiktatási Bizottságának felkérésének eleget téve a Mormon Tabernákulum Kórus elfogadta a következő amerikai elnök felesketési ünnepségén való fellépési meghívást. Az Amerikai Egyesült Államok következő, 45. elnökének, Donald J. Trumpnak és alelnökének, Michael R. Pence-nek hivatalba iktatására 2017. január 20-án, Washington D.C.-ben kerül sor ünnepélyes keretek között.

Milliókat ért el a #légyaVILÁGVILÁGOSSÁGA kezdeményezés

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza november 25-én indította el „Légy a világ világossága!” című karácsonyi kezdeményezést. A kezdeményezés célja elhozni Jézus Krisztus fényét minden ember életébe a karácsonyt megelőző hetekben mások, illetve egymás szolgálata által, „25 módon, 25 napon át”.

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza a legjobb 20 munkahely között

Munkavállalói elégedettségen alapuló kutatást végzett a Glassdoor Inc., a világ legütemesebben fejlődő munkaközvetítő-és toborzó portálja. A cég immáron hetedik éve jelenteti meg azt az 50 munkaadó szervezetet felsoroltató listát, amelyet a megelőző egy évben alkalmazottjaira legjobbra értékeltek. Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza a 2017-es összesítésben a 19. helyen végzett.