Sajtóközlemények

Közcélra adományozzák a Róma templom irodakonténereit

A feleslegessé vált irodakonténereket mostantól az Olasz Vöröskereszt, helyi önkormányzati hivatalok és egy földrengés sújtotta település fogja használni.

Elkezdődött az új Mormon könyve filmek forgatása

Élőszereplős sorozat hirdeti a hit üzenetét.

Ahol a vallásos és a világi találkozik

Vajon a vallásszabadság csak a vallásos embert védi?

Az Európa Terület új elnöksége megkezdi szolgálatát

2017. augusztus 1-jével Paul V. Johnson elder megkezdi szolgálatát Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Európa Terület új elnökeként. Gary B. Sabin elder szolgál majd első tanácsosként, Massimo De Feo elder pedig második tanácsosként. Az új területi elnökséget májusban jelentették be.

Új könyvek a vasieni iskolai könyvtárnak

Az UNSZ Szeretetszolgálat nemrégiben 302 darab könyvet adományozott egy Közép-Moldovában lévő félreeső mezőgazdasági falu, Vasieni iskolai könyvtára számára.

A globális és a lokális közt

Különböző vallások és világnézetek találkoznak és ütköznek. Nemzetközi szervezetek igyekeznek népszerűsíteni a jogok, a szabadság és a demokrácia különböző mércéit világszerte.

A FamilySearch digitális feljegyzés-hozzáféréssel váltja fel a mikrofilmeket

Mivel az elmúlt két évtizedben az internet egyre elérhetőbbé vált az emberek számára világszerte, a FamilySearch úgy döntött, hogy digitálissá teszi az adatok megőrzési és hozzáférési módszerét.

Mormon vezető a G20-ak berlini felekezetközi csúcstalálkozóján

Gary B. Sabin elder, általános felhatalmazott hetvenes, Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza („mormonok”) Európa Terület elnökségének tagja is felszólalt a G20-ak felekezetközi csúcstalálkozóján, amelyet június 17-én, szombaton rendeztek a német fővárosban.

Emberi jogok és emberi kötelezettségek

A szabadság célja túlmutat a szabadságon. Lényege, hogy az ember valamiért, valakiért legyen szabad.

Sarata Noua alapvető higiéniai felszereléseket kap

2016 végén Tatiana Gorgos polgármesterasszony felfigyelt arra, hogy számos falubéli otthonában nincs fürdőszoba, sem tiszta csapvíz, s ennek következtében azok sem ruháikat, sem ágyneműiket nem tudják kimosni. Az UNSZ Szeretetszolgálat három, egyenként 8 kg kapacitású mosógépet adományozott az új létesítménynek.