Sajtóközlemény

Új gyülekezeti házat szenteltek fel Veszprémben

A helyi szentek által régóta várt, és immár használatba vett épület felszentelési imáját Klinger Gábor, a Magyarországi Budapest Cövek elnöke mondta.

Különleges úrvacsorai gyűlés helyszíne volt vasárnap a veszprémi gyülekezet új épülete. Ekkor került sor ugyanis a gyülekezeti ház felszentelésére. A helyi szentek által régóta várt, és immár használatba vett épület felszentelési imáját Klinger Gábor, a Magyarországi Budapest Cövek elnöke mondta. Jelen voltak még Németh Tóth Zsolt, a cövekelnökség második tanácsosa, Smith elnök, a Magyarországi Budapest Misszió elnöke, Fehér Csaba, a helyi gyülekezet újonnan elhívott elnöke, tovább számos egyháztag Veszprémből és más városokból.

Az új gyülekezeti házban az eddigieknél sokkal jobb infrastrukturális feltételek mellett folyhat majd az evangélium tanulása és tanítása, a különböző szabadidős tevékenységek szervezése, és az érdeklődők, látogatók fogadása.

A tervek szerint a közeljövőben egy nyílt nap keretében a helyi lakosság és a sajtó is részletesebb betekintést nyerhet majd az épület és az egyház mindennapjaiba. A rendezvény pontos időpontját mi is közzétesszük majd.

veszpremi gyulekezet

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.