Sajtóközlemény

185. Éves Általános Konferencia

Idén a húsvéti hétvégével egy időben kerül megrendezésre az egyház 185. éves általános konferenciája, amelyet Salt Lake Cityből közvetítenek a világ több országába. Ezáltal az utolsó napi szentek sokaságának nyílik ismét lehetősége saját nyelvén hallgatni a próféta és az apostolok beszédeit.

A magyarországi szentek a következő időpontokban tudják megtekinteni a szinkronizált konferenciai beszédeket, a városukban található gyülekezeti házakban.

Az általános női gyűlés vetítése: április 4., szombat, 16.00 óra (kivéve Budapesten, Szombathelyen, Miskolcon, Győrben és Debrecenben, ahol vasárnap délelőtt lesz megtekinthető a közvetítés).

A szombat délelőtti általános gyűlés közvetítése: április 4., szombat, 18.00 óra.

A papsági gyűlés vetítése: április 5., vasárnap, 11.00 óra (ugyanekkor lesz megtekinthető Budapesten, Szombathelyen, Miskolcon, Győrben és Debrecenben az általános női gyűlés vetítése).

A szombat délutáni általános gyűlés vetítése: április 5., vasárnap, 14.00 óra.

A vasárnap délelőtti általános gyűlés közvetítése: április 5., vasárnap, 18.00 óra.

A közvetítések, vetítések mindenki által ingyenesen megtekinthetők. Várjuk szeretettel mindazokat az egyháztagokat és érdeklődőket, akik szeretnék élőben meghallgatni egyházunk vezetőinek tanításait.

 

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.