Vezető hír

A Budapest Magyarország Cövek 2015. májusi konferenciája

A Budapest Magyarország Cövek elnökségének tájékoztatása szerint a cövek soron következő konferenciája 2015. május 9-én és 10-én, szombaton és vasárnap kerül megtartásra a Tihany téri cövekközpontban.

Helyszínek: a Budapest és környéki gyülekezetek, egyházközségek részére (Érd, Buda, Kispest, Pest) Tihany tér 1. A többi egység részére a saját gyülekezeti házuk.

Időpontok:

Gyűlés Időpont Kiknek szól
Papsági gyűlés szombat 15:30-17:30 minden 18 évnél idősebb papságviselő részére
Szombat esti gyűlés szombat 18:00-20:00 minden 18 év feletti egyháztag részére
Vasárnapi gyűlés vasárnap 10:00-12:00 minden egyháztag és érdeklődő részére
Érdeklődők és új egyháztagok gyűlése vasárnap 12:15-13:00 minden érdeklődő és 1 évnél nem régebben keresztelkedett egyháztag részére

A gyűlések Webcast-en is közvetítésre kerülnek, így a vidéki egységek is be tudnak kapcsolódni a helyi gyülekezeti házakban.

A konferencián hallhatjuk Budapest Magyarország Cövek vezetőit és az általuk felkért testvéreket szólni hozzánk, ezért hívunk és bátorítunk mindenkit, hogy lelkileg felkészülten érkezzen a konferenciára. Amennyiben különleges napoknak fogjuk tartani ezt a hétvégét, a Lélek megszenteli a testünket a megújulásra, hogy nagyobb lelkiséggel és boldogabban végezhessük feladatunkat a következő héten, és az érzéseinken és gondolatainkon keresztül sugalmazást kapunk majd az életünkre vonatkozóan.

 

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.