Sajtóközlemény

Állati jó programon vettek részt az egyház Fiatal Egyedülálló Felnőttjei

2019. április 27-én különleges szolgálatban vehettek részt azok a magyarországi Fiatal Egyedülálló Felnőttek, akik ezúttal a Noé Állatotthon XVII. kerületi menhelyén töltötték a szombatjukat.

 

Amint azt az egyház vezetői többször is világossá tették, Isten elvárja tőlünk, hogy törődjünk a teremtményeivel. Ennek szellemében a 24 résztvevő sok órányi önkéntes szolgálattal, ezen belül pedig változatos tevékenységekkel segítette a menhelyen lakó állatokat, többek között ketrecet javított, kisebb földmunkákat végzett, kutyát sétáltatott, ételt készített elő, valamint kennelt takarított.

 

A kutyák és macskák mellett az állatmenhely lámáknak, disznóknak, rókáknak, szárnyasoknak és sok más sérült, illetve magára hagyott állatnak viseli gondját, amiben a fiatal önkéntesek is nagy örömmel segítettek.

 

 

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházában a Fiatal Egyedülálló Felnőttek (FEF) csoportjába azok a 18-30 évesek tartoznak, akik még nem élnek házasságban. A FEF program lehetőséget biztosít a fiatal felnőttek számára arra, hogy találkozzanak és időt töltsenek el együtt olyan emberekkel, akik hasonló korúak és ugyanazokat az elveket és normákat követik a mindennapi életükben. A FEF programjai minden, a korcsoportba tartozó érdeklődő számára nyitottak.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.