Sajtóközlemény

Az Általános női gyűlést közel 500 helyszínen közvetítik Európában

2014. szeptember 27-én, szombaton este 6 órakor a 8 évesnél idősebb leányok és nők összegyűlnek, hogy részt vegyenek Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Általános női gyűlésén, mely a Utah állambeli Salt Lake Cityben álló Konferencia-központban kerül megrendezésre. Európában hithű egyháztagok ezrei fogják felvételről megtekinteni a közvetítést a mintegy 500 helyszín egyikén, illetve élő adás segítségével az interneten.

A konferencián az Első Elnökség tagjai, továbbá női vezetők fognak a hallgatósághoz szólni. Az eseményre szeretettel várjuk Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjait, illetve minden más vallású embert is. Az általános női gyűlést évente kétszer rendezik meg. Ez a gyűlés váltotta fel az Általános Segítőegyleti és az Általános Fiatal Nők gyűlést, melyet 1993. óta rendeztek meg évente.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.