Sajtóközlemény

Az apostolok már a Twitteren is megosztják az evangéliumot és kommunikálnak a világgal

Az egyház már egy ideje Facebook és Google+ oldalakat tart fenn az egyházi vezetők részére. Néhány magasabb pozícióban lévő egyházi vezető most már ezeket a csatornákat és a Twittert is használja, hogy személyesen megossza az üzeneteit, gondolatait és tanításait.

Két apostol, M. Russell Ballard elder és Jeffrey R. Holland elder, egy hete kezdték el használni a Twittert, más egyházi vezetők pedig a közeljövőben csatlakoznak e közösségi média felhasználóinak sorához. Ballard elder Twitter-üzenete azután jelent meg, hogy május 4-én beszédet intézett az utolsónapiszent fiatalokhoz világszerte; Holland elder üzenete és fényképe pedig azt követően került fel a világhálóra, hogy május 6-án, a Utah állambeli Provóban mormon misszionáriusoknak beszédet tartott az egyház misszionáriusképző központjában (MKK).

Ez újabb előrelépést jelent az egyházi vezetők azon erőfeszítéseiben, hogy a közösségi médiát használják az evangélium megosztására és a világgal való kommunikációra.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.