Sajtóközlemény

Az egyház elindít egy Mormon könyve olvasási kihívást Európában

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza felkéri az egyház tagjait és barátaikat szerte Európában, hogy mindennap olvassák a Mormon könyvét 21 egymást követő napon át és kerüljenek közelebb Jézus Krisztushoz azáltal, hogy kísérletet tesznek Isten szavával. „A Mormon könyve 21 napos kihívás” nevű kezdeményezés 2018. szeptember 1-jén veszi kezdetét.

Paul V. Johnson elder, az Európa Terület elnöke ezt mondta: „A Mormon könyve olvasása erőt ad nekem és segít közelebb éreznem magam Mennyei Atyámhoz és a fiához, Jézus Krisztushoz.  Tudom, hogy ha mindennap olvassuk ezt a bámulatos szentíráskönyvet, az Úr meg fog áldani bennünket.” 

A kampányt bemutató bevezető rövidfilm már megtekinthető az egyház közösségi média csatornáin 29 európai országban. A fő rövidfilm olyan egyéneket és családokat mutat be, akik már teljesítették a kihívást és úgy döntöttek, hogy megosztják tapasztalataikat és meglátásaikat. A kampányhoz fűződő valamennyi anyag 22 nyelven érhető el és tölthető le az egyes országhonlapokon található, erre a célra kijelölt oldalról.

Az egyház egy kis, kérdéseket és vonatkozó szentírásutalásokat tartalmazó könyvjelzőt készített abból a célból, hogy segítse az embereket a kihívás teljesítésében. Ez a könyvjelző otthon kinyomtatható és akár felhasználható arra is, hogy felkérjünk másokat, vágjanak bele a kihívásba és kezdjék el olvasni a Mormon könyvét mindennap.

 

A kampány három hete során hat, kiválasztott Mormon könyve-beli szentírásverset bemutató rövidfilm kerül majd közzétételre online. Emellett az egyház Európában szolgáló misszionáriusai utcai bemutatókat szerveznek majd Európa számos városában, hogy ismertessék a kampányt. Megválaszolják majd a könyvvel kapcsolatos kérdéseket és segítenek megismerkedni azzal. Továbbá személyesen kérik majd fel az embereket, hogy olvassák a könyvet és tapasztalják meg annak pozitív hatását a saját életükre.

A Mormon könyve 21 napos kihívás kampány megjelenik majd a Mormon.org különböző nyelveken elérhető oldalain is, ahonnan a látogatók átirányításra kerülnek a kezdeményezés érkező oldalára, ahol a kampány részletei és a hozzá kapcsolódó anyagok lesznek közzétéve.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.