Sajtóközlemény

Az Első Elnökség minden jót kíván az újonnan megválasztott Ferenc pápának

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza vezetősége és tagjai nevében minden jót kívánunk Őszentségének, Ferenc pápának; és imádkozunk, hogy érezhesse az Úr békességét a katolikus egyház főpapjaként végzett szolgálata alatt.
 
Rendkívül megtisztelő és örömteli a számunkra, hogy egyházaink egymással együtt munkálkodhatnak a hit, az erkölcs, valamint a szegények és rászorulók szolgálata érdekében. Nagyra értékeljük azt a kapcsolatot, amely a közös erőfeszítések során kialakult közöttünk, és hálásak vagyunk mindazért a jóért, amelyet sikerült véghez vinnünk.

Nagy várakozással tekintünk azon munka elé, amely által közösen törekedhetünk mindarra, ami – Pál apostol szavait idézve – igaz, tisztességes, igazságos, ártatlan, kedves és dicséretre méltó (lásd Filippibeliek 4:8).

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.