Sajtóközlemény

Az Első Elnökség 2015. évi karácsonyi üzenete

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Első Elnöksége közzé tette a  2015. évi karácsonyi üzenetét:

Akkor találunk rá a karácsony valódi örömére, amikor a Szabadítót állítjuk ennek az ünnepnek a középpontjába. Állandóan ott lehet velünk gondolatban, valamint az életünkben, miközben azt a munkát végezzük, melyet Ő szeretne, hogy elvégezzünk itt, a földön. Kövessük a példáját, kiváltképpen ebben az időszakban, azáltal, hogy szeretjük és szolgáljuk embertársainkat.

A karácsony annak az ideje, amikor anélkül adunk, hogy cserébe várnánk valamit. A boldogság ideje, mert látjuk más emberek örömét. Ilyenkor megfeledkezünk önmagunkról és időt szakítunk másokra. A békesség ideje, mert békére leltünk a Szabadító tanításaiban. Annak az ideje, mikor legbelül rájövünk, hogy minél több szeretetet adunk, annál több marad belőle mások számára.

Miközben a karácsonyi időszak körülvesz bennünket minden dicsőségével, a bölcsekhez hasonlóan mi is keressünk egy saját fényes csillagot, amely elvezet bennünket a felebarátainknak nyújtott karácsonyi szolgálat lehetőségéhez. Vándoroljunk el lélekben mindannyian Betlehembe, és vigyünk magunkkal gyengéd, gondoskodó szívet ajándékul a Szabadítónak. Örömteli karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Thomas S. Monson
Henry B. Eyring
Dieter F. Uchtdorf

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.