Sajtóközlemény

Az Első Elnökség húsvéti üzenete – 2019. április

„Feltámadott” (Máté 28:6). Ez a húsvét dicső üzenete, valamint Jézus Krisztus, Isten Fia győzelmének nagyszerű emlékeztetője.

A Szabadító feltámadt, ahogyan az mindannyiunkkal be fog következni. Azért szenvedett, hogy az összes próbatételünkben megsegíthessen minket. Megfizette értünk – Mennyei Atyánk gyermekeiért – a váltságdíjat, hogy megszabadulhassunk a haláltól és a bűntől.

A feltámadáson keresztül kapott „élő reménység” (1 Péter 1:3) az a meggyőződésünk, hogy a halál nem a vég, hanem egy szükséges lépés a halandóság és a halhatatlanság között. Dicsőítsük Istent mindannyian azért a biztos feltámadásért, mely időlegessé teszi a halandó elválást, és reményt, valamint erőt ad nekünk a folytatáshoz.

Megköszönjük Istennek az ő Fiát: küldetését a halandóságban, valamint a feltámadt Úrként végzett szolgálattételét. Bizonyságot teszünk arról, hogy Jézus a Krisztus, az Élő Isten Fia. Ő a mi Teremtőnk, Szabadítónk és Megváltónk, Szószólónk az Atyánál, valamint a Megszabadítónk. Egy napon vissza fog térni, hogy királyok Királyaként és urak Uraként kormányozzon és uralkodjon.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.