Sajtóközlemény

Egy kártya – három cél – Az Európa Terület 2017-es terve

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Európa Területének elnöksége minden évben megfogalmaz egy, a területre vonatkozó tervet. Az egyház fontosnak tartja és nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődésre, a helyes célok kitűzésére és legfőképpen arra, hogy az emberek közelebb kerüljenek Jézus Krisztushoz. Az európai egyháztagok 2017-ben a terv részeként három célra fókuszálnak.

„Hozz egy barátot!” – az egyház tagjai szívesen osztják meg Jézus tanításait arra nyitott családtagjaikkal, barátaikkal és ismerőseikkel azáltal, hogy meghívják őket otthonukba, egyházi programokra vagy vasárnapi istentiszteletre.

„Válj lelkileg és fizikailag önellátóvá!” – Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza egyik kiemelt üzenete az önellátás fontosságának hangsúlyozása. Azáltal, hogy megerősítjük a kapcsolatunkat Istennel, Jézus Krisztussal és a családjainkkal lelkileg, azáltal pedig, hogy keményen dolgozunk, képezzük magunkat, helyesen kezeljük pénzügyeinket és irányítjuk életünket fizikailag önellátókká válhatunk.

„Találj egy őst!” – az egyház tanításainak középpontjában a család áll. Nem csak az élő, hanem a már eltávozott családtagjainkkal is megerősíthetjük kapcsolatunkat azáltal, hogy részt veszünk családfakutatási tevékenységekben.

Az Európa Terület vezetői valamint az országaiban élő egyháztagok hisznek abban, hogy a 2017-es terv követése és a célok elérésére való törekvés segíthet nekik „közelebb kerülni Őhozzá”.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.