Sajtóközlemény

Boyd K. Packer elnök búcsúztatója

Boyd K. Packer elnök, Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Tizenkét Apostol Kvóruma elnökének búcsúztatója 2015. július 10-én, pénteken, helyi idő szerint délelőtt 11 órakor lesz a Templom téren álló Tabernákulumban. A búcsúztató nyilvános esemény, amelyen minden 8 évesnél idősebb személy részt vehet.

Packer elnök július 3-án, 90 éves korában hunyt el Salt Lake Cityben.  

A búcsúztató élő közvetítését a következő csatornákon lehet megtekinteni: MormonNewsroom.org, LDS.org, KSL TV 5.2, BYUtv, BYUtv Global, BYUtv Eleven, BYUtv International, Mormon Channel és az egyházi műholdas rendszer. Ezen kívül a következő rádióállomásokon lehet majd figyelemmel kísérni: KSL radio, BYU Classical 89 és BYU-Radio.
A búcsúztató utáni zártkörű temetésre a Brigham City Temetőben kerül sor. 
Nem lesz nyilvános megtekintés. Részvétet lehet nyilvánítani Packer elnök hivatalos Facebook oldalán, illetve el lehet küldeni e-mailben a condolences@ldschurch.org címre.

Packer elnök családja azt kéri a gyászolóktól, hogy a koszorúk és virágok árát inkább ajánlják fel az egyház FamilySearch alapítványának. Az adományokat a következő címen lehet elküldeni: give.lds.org/familyhistory.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.