Téma

Egyháztörténeti múzeum

Az Egyháztörténeti Múzeum Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza történetét meséli el ismeretterjesztő kiállítások és programok segítségével. Salt Lake City belvárosában található, közvetlenül a Templom tér nyugati oldalán, és a nagyközönség számára ingyenesen látogatható. A múzeum gyűjti és oly módon állítja ki szerte a világon élő utolsó napi szent művészek alkotásait, amely az egész család számára ismeretszerzési élményt jelent.

A múzeumban állandó galériák és egymást váltó, különleges témájú ideiglenes kiállítások is találhatók. A kiállított alkotások nagy része online is megtekinthető.

Az Egyháztörténeti múzeum címe 45 North West Temple Street, Salt Lake City, Utah, és hétfőtől péntekig reggel 9 órától este 9 óráig, szombaton és vasárnap pedig délelőtt 10 órától este 7 óráig fogad látogatókat.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.