Sajtóközlemény

Feltámadott! Új húsvéti videó a Mormon Tabernákulum Kórus előadásához

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy új húsvéti videó készült a Mormon Tabernákulum Kórus által előadott Feltámadott! című himnuszhoz.

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy új húsvéti videó készült a Mormon Tabernákulum Kórus által előadott Feltámadott! című himnuszhoz. A himnusz Mack Wilberg karmester által készített diadalmas hangulatú átirata, valamint a Szentföldről készített, illetve az egyház bibliai kisfilmjeiből vett gyönyörű felvételek alkotják a látványos videó anyagát, hogy így együtt egy emlékezetes húsvéti élményt nyújtsanak mindenkinek. A zenés kisfilm megtekinthető a Mormon Tabernákulum Kórus YouTube oldalán és a kórus saját honlapján is.

Händel Messiás című oratóriumának előadásával egyetemben ez a kisfilm is segíteni fog valóban lélekemelő érzésekkel megtölteni a Krisztus feltámadásáról való megemlékezés ünnepét.  Fogadják sok szeretettel!

 

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.