Vezetők életrajza

Gary E. Stevenson püspök

Gary E. Stevenson eldert (56), 2015. október 3-án támogatták a Tizenkét Apostol Kvórumának tagjaként. A Tizenkettek kvórumába történt elhívása idején az egyház elnöklő püspökeként szolgált. Ezt a pozíciót 2012 áprilisa óta töltötte be. 2008-ban hívták el a Hetvenek Első Kvórumába, és az Ázsia Északi Terület elnökeként szolgált. Korábban többek között a következő egyházi elhívásokban szolgált: teljes idejű misszionáriusként a Japán Fukuoka Misszióban, főtanácstagként, püspökként, cövekelnöki tanácsosként, a Japán Nagoja Misszió elnökeként, valamint egyházközségi vasárnapi iskolai tanítóként.

A Utah Állami Egyetemen szerzett üzletviteli diplomát. Társalapítója volt az Icon Health & Finess, Inc.-nek, melynek elnöke és vezérigazgató-helyettese volt 2008-ig. Stevenson elder továbbá számos társadalmi szervezetnek, igazgatótanácsnak és tanácsadói testületnek volt tagja.

Stevenson elder a Utah állambeli Cache Valley-ben nevelkedett. Feleségével, Lesa jean Higley-vel, négy fiú szülei.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.