Sajtóközlemény

Megjelent Európában az „Országos kommunikációs oldal szórókártya” – kényelmesen elérhető és könnyű használni

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza az Európa Területen egy új szórókártyát jelentetett meg, mellyel az európai Országos kommunikációs oldalakat kívánja népszerűsíteni. A tervek szerint a kártyát a misszionáriusok és az egyháztagok használják majd, hogy a saját országukban meghívják a barátaikat arra, hogy megismerjék az az evangélium üzenetét és az egyházat. Ezt a kártyát Európa-szerte használják majd, elkerülve, hogy minden egyes országban fordítani és lokalizálni kelljen azt.

passalongcard

Hogyan működik?

A kártyán található (http://countrypage.lds.org) URL-cím egy fogadó oldalra vezeti az egyház barátait, ahol kiválaszthatják a nekik megfelelő országot.

screenshot

A szórókártya hátoldalán található hely pedig lehetőséget biztosít az ajándékozónak, hogy egy rövidke üzenettel vagy a saját elérhetőségének feltüntetésével személyessé tegye a kártyát. Tartalmaz egy mobilkódot is (QR-kód), melyet egy mobilkészülékkel beszkennelve a felhasználót az említett fogadó oldalra vezeti el a böngészőjében.

A kártyák a http://store.lds.org honlapon rendelhetők meg 2015. februárjától kezdve.

 

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.