Sajtóközlemény

Miért szerepel még mindig a mormon szó a Sajtószoba webcímében?

Amikor Russell M. Nelson elnök bejelentette Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza teljes neve helyreigazításának szükségességét, ezzel a mondattal zárta a bejelentést: „Az e fontos üggyel kapcsolatos további tudnivalók a következő hónapokban válnak majd elérhetővé.” Alig két hónappal később a Mormon Tabernacle Choir [Mormon Tabernákulum Kórus] a nevét A Templom téri Tabernákulum kórusra változtatta.

Más egyházi oldalak és anyagok is frissítésre kerülnek a következő hetekben és hónapokban. Nelson elnök és más egyházi vezetők megértik, hogy egy ilyen jelentős változtatás alapos megfontolást, tervezést és nagymértékű összehangolást igényel. A Sajtószoba – más egyházi csatornákhoz hasonlóan – követi az egyház vezetőinek iránymutatását arra vonatkozóan, hogy a mormon-sajtoszoba.hu honlappal kapcsolatos változások mikor és milyen formában történjenek meg.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.