Sajtóközlemény

Mormonok és zsidók az utolsó időkben - Esti beszélgetés 2010. szeptember 22-én

Időpont: 2010. szeptember 22. szerda 18.30 Helyszín: Tihany térElőadó: Mark Paredes Témája: az egyházunk és a zsidók kapcsolata, közös történelmi és tantételbeli vonások (magyar nyelven) Mark Paredes tagja a Santa Monica Főtanácsnak, az egyház dél-kaliforniai Közönségkapcsolatok Tanácsának, valamint a Brigham Young Egyetem Management Society Los Angeles-i divízió Testületének. Továbbá ő Trumpet című újság (az utolsó napi szentek egyházának kiadványa) vallási írója és a Los Angeles-i Jewish Journal (zsidó hírlap) blogpublikálója.
Michiganben született, Olaszországban szolgált missziót és olasz nyelvből szerzett diplomát a Brigham Young Egyetemen. Hét nyelven beszél folyékonyan, tanított hébert, vallások közti kapcsolatokat a cövekéhez tartozó insztitút program keretein belül. Tartott előadásokat az utolsó napi szentek egyházának teológiájáról a Claremont Graduate University-n (posztgraduális egyetemi hallgatók számára), számos zsinagógában és világszerte a zsidó-mormon kapcsolatok történelméről.
Három aranyos unokaöccse van. Mindenkit szeretettel várunk!

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.