Sajtóközlemény

Nemzedékeket megáldva - Európa Területi Női Konferencia

2014. szeptember 9-én, este 7 és 9 óra között a 8 évesnél idősebb nők Európa-szerte összegyűlnek, hogy szeretetteljes és inspiráló üzeneteket hallgassanak helyi és világ más részein szolgáló egyházi vezetőktől.

2014. szeptember 9-én, este 7 és 9 óra között a 8 évesnél idősebb nők Európa-szerte összegyűlnek, hogy szeretetteljes és inspiráló üzeneteket hallgassanak helyi és világ más részein szolgáló egyházi vezetőktől.  A beszélők között lesznek Európában élő nőtestvérek, valamint látogató általános felhatalmazottak.  M. Russell Ballard elder vezeti a gyűlést, és már nagyon várja, hogy találkozzon a különböző korú és sokféle életkörülmények között élő nőtestvérekkel.

José A. Teixeira, az Európa Terület elnöke ezt nyilatkozta:

„Különleges kiváltság lesz, hogy együtt lehetünk a nőtestvérekkel.  Olyan alkalom, amikor elismerhetjük az egyedi ajándékaikat és tehetségeiket.  A nőtestvérek célt és irányt hoznak a családokba, érzékenységet és szolgálatot a közösségekbe, valamint erőt és együttérzést az országokba.”

Silke Langner nőtestvér, az esemény egyik beszélője, a következőket fűzte ehhez:

„Az erő és a vezetés tulajdonsága a nőkben istenadta ajándékokból származnak, és a céljuk az, hogy útmutatást nyújtsanak és áldást hozzanak a nemzedékeknek.”  Amit minden egyes nap gondolunk vagy teszünk, nemcsak számunkra fontos, hanem minden olyan ember számára, melyet megérintünk vagy amelyre hatással vagyunk.”

A gyűlést a németországi Offenbachból közvetítjük Európa-szerte a gyülekezeti házakba.  Szeretettel meghívunk minden 8 évesnél idősebb nőt, hogy gyűljenek össze a helyi egyházi vezetők által kijelölt kápolnákban.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.