Sajtóközlemény

Nyílt nap lesz a veszprémi gyülekezetben

A 14 órakor kezdődő nyílt nap első órájában énekeket és beszédeket hallhatnak az érdeklődők egy ünnepélyes megnyitó keretében. A felszólalók között lesz Németh-Tóth Zsolt, a Magyarországi Budapest Cövek elnökség második tanácsosa.


Az ezt követő három órában kötetlen de szervezett programok ismertetik az egyházat és az egyházi tevékenységek sokszínűségét. A multimédiás bemutatókat is felvonultató infóhelyszíneken a látogatók olyan, sokakat érdeklő témákról kaphatnak felvilágosítást, mint a mormon templomok és családok, a családkutatás és családtörténet, a misszionáriusok, az önellátás és tartalékolás, vagy éppen az egyház szervezeti felépítése és a fizetés nélkül szolgáló papság.


A helyi egyháztagok a lelki feltöltődés mellett egy büfé formájában a fizikairól is gondoskodnak, és természetesen mindenkit szeretettel várnak.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.