Sajtóközlemény

Orvosi műszerek átadása a debreceni Kiskorú Fogyatékosok Otthona és Nappali Intézményében

Egy fecskendős infúziós perfúzor pumpa és három csecsemő légzésfigyelő berendezés átadására került sor Varga Csaba, a debreceni Kiskorú Fogyatékosok Otthona és Nappali Intézménye igazgatója, és Görög Zita igazgatóhelyettes részére. Ez a létesítmény mozgássérült és fogyatékos gyermekek gondozását biztosítja, beleértve az orvosi ellátást és olyan programokat – pl. kézműves foglalkozások -, amelyek segítenek a gyerekeknek felkészülni a külvilágban való boldogulásra. A gyerekek közül sokan szorulnak orvosi kezelésre.

A fecskendős infúziós perfúzor pumpát és a három csecsemő légzésfigyelő berendezést átvevő intézményvezetők, szakemberek és pedagógusok nagyon hálásak voltak. A gépek bemutatása és a létesítmény bejárása során ezt többször is említették:  „Köszönjük szépen. A gyerekeknek nagyon kellenek ezek a készülékek.” Az oktatási intézmény több helyiségébe is bemehettünk, köztük abba a szobába, ahol azok a gyerekek vannak elhelyezve, akiknek nagy szükségük van ezekre az orvosi műszerekre.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.