Sajtóközlemény

Öt új európai nyelvvel bővült a Mormon.org honlap

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza további 5 új nyelven indította el a Mormon.org honlapot, így az most már összesen 31 nyelven érhető el. A Mormon.org honlapot az egyház Misszionáriusi Osztálya arra használja, hogy megválaszolja a Jézus Krisztus visszaállított evangéliumával, valamint az egyház tanaival és gyakorlataival kapcsolatban felmerülő kérdéseket.

Brent H. Nielson elder, a Misszionáriusi Osztály ügyvezető igazgatója ezt mondta: „A Mormon.org honlap mostantól a következő öt új nyelven érhető el: horvát, dán, finn, magyar és román. Ezek az új oldalak Mennyei Atyánk még több gyermeke számára teszik lehetővé, hogy a saját nyelvükön tanuljanak a visszaállított evangéliumról, és hogy kapcsolatban legyenek más egyháztagokkal és a misszionáriusokkal. Az egyháztagok most már létre tudják hozni a saját profiljukat is ezeken a nyelveken, így megoszthatják a bizonyságukat, elmondhatják, miért tagjai az egyháznak, és hogy miképpen áldotta meg életüket az evangélium.”

A következő hetekben 3 – már eddig is működő – európai nyelv oldalán (cseh, görög és norvég) válik elérhetővé az a lehetőség, hogy a felhasználók személyes profilt alakítsanak ki. A weboldalon elérhető jelenlegi 31 nyelvből 22-t anyanyelvként beszélnek az európai kontinensen.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.