Sajtóközlemény

Szolgálat az érdi Idősek Otthonában

Előzetes egyeztetések után az érdi gyülekezetből nyolcan-tizen az elmúlt év végén a szombati napjukat erre feltéve felkeresték az Időseket Ellátó Központot Érden, hogy segítségüket felajánlják a meglehetősen szűk költségvetésből gazdálkodó intézmény számára. Mivel a gyülekezet egyik tagjának ez a munkahelye, közvetlen módon lehetett előre megegyezni, hogy az ablakok tisztítása lenne a fő feladat a nyugdíjasoknak otthont adó két szintes épületben.

A csapat ablaktisztításhoz használatos eszközökkel érkezett és helyben még tisztítószereket, létrákat és egyéb kellékeket is kapott a munkához. Első lépés a függönyök leszedése volt, de a szobák többségében ezt meg kellett, hogy előzze néhány bútor elpakolása az ablakok alól. Ezután jöhetett maga a tisztítás, majd a bútorok eredeti helyére történő visszahelyezése.

Az intézmény vezetői és lakói egyaránt kifejezték hálájukat ezért a szolgálatért, ami még külön örömmel töltött el mindenkit a gyülekezeti önkéntesek közül.

Ez egy remek nap volt.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.