Sajtóközlemény

Új elemis CD a kisgyermekes egyháztagok részére

Hamarosan a Budapest Magyarország Cövek minden egysége kézhez kapja a nemrég elkészült Gyermekek énekeskönyve CD-t, hogy kioszthassák azokat az elemis korú gyermekek családjainak. A CD a már megjelent könyv 118 éneke közül 40, stúdióban rögzített dalt tartalmaz, elemis gyermekek előadásában. A felvett dalok úgy lettek kiválasztva, hogy az elemis énekek által tanított alapigazságok és tanok lehető legszélesebb körét fedjék le.
 
Ez a kezdeményezés, mely szerint kívánatos lenne egy hivatalos magyar nyelvű elemis CD elkészítése,  ezúttal nem Salt Lake Cityből, hanem a cövek zenei elnökétől, Szobonya nőtestvértől indult, de ez az Európában újnak számító kérés az egyház központjában is jóváhagyásra talált. Ezt követően hosszú hónapok munkájának eredményeként, a cövek támogatásával készült el a CD, és a lemezek nemsokára meg is érkeznek az egyházközségekbe és gyülekezetekbe.
 
„Csodálatos lett a CD, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg család életét meg fogja áldani!” – jelentette ki Szobonya nőtestvér a munka lezárultakor.
 
Hogy ezek az áldások valósággá váljanak, a cövek fog gondoskodni arról, hogy a helyi egységek megkapják a megfelelő számú hanghordozót. A cövek tájékoztatása szerint az adott egyházközségben vagy gyülekezetben „minden olyan tevékeny családnak jár egy ilyen CD alanyi jogon, amelyben elemis korú gyermek(ek) van(nak).
 
A cövek arra is kéri az egyháztagokat, hogy „a CD zenei anyagát senki ne tegye ki semmilyen mások által is elérhető on-line elérési pontra, vagy felületre”.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.