Téma

UNSZ Családsegítő Szolgálat

Az UNSZ Családsegítő Szolgálat privát, nonprofit szervezet, amelyet Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza hozott létre az egyének és családok megerősítésére. A következő szolgáltatásokat nyújtja:

  • Egyéni, házassági és családi tanácsadás.
  • Nem házas szülőknek nyújtott szolgáltatások: tanácsadás, orvosi és képzési segítség, valamint örökbefogadási szolgáltatás, ha kérik.
  • Örökbefogadási szolgáltatások.
  • Függőségből való felépülést szolgáló program. Ez egy 12 lépésből álló program, amely segítséget nyújt mind bizonyos anyagok (például alkohol, dohány, kábítószer, kávé és tea), mind a szerencsejáték, a pornográfia, a helytelen szexuális viselkedés, a társfüggőség és az evéssel kapcsolatos rendellenességek függőségének kezeléséhez.
  • Tanácskozás egyházi vezetőkkel. Az UNSZ Családsegítő Szolgálat az egyházi vezetők rendelkezésére áll, amikor gyülekezetük olyan tagjaival dolgoznak, akik társasági vagy érzelmi kihívásokkal küszködnek.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.