Téma

Vasárnapi Iskolai Általános Elnöksége

Az egyház minden 12 éves és annál idősebb tagját arra biztatják, hogy vegyen részt a Vasárnapi Iskola óráin, amelyekre a hetente rendszeresen megtartott istentiszteleti gyűlések részeként kerül sor. Céljai közé tartozik Jézus Krisztus evangéliumának a tanítása, valamint az egyének és a családok megerősítése.

Az egyház Első Elnöksége hív el három férfit a Vasárnapi Iskola általános elnökségébe. Az Első Elnökség és a Tizenkét Apostol Kvórumának irányítása alatt a Vasárnapi Iskola általános elnökségének tagjai tanácsokat adnak a Vasárnapi Iskola vonatkozásában.

A Vasárnapi Iskola jelenlegi általános elnöke Mark L. Pace, aki első tanácsosával, Milton Camargóval, valamint második tanácsosával, Jan E. Newmannel alkotja az Általános Elnökséget.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.