Sajtóközlemény

Véradás

A Vöröskereszt közreműködésével véradást szerveztünk a Hajnóczy utcai gyülekezeti házba 2009. január 30-án, pénteken 16 és 19 óra között. A Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársai az előkészületek miatt már jóval a kezdés előtt megérkeztek a helyszínre. Fent a konyhában is már javában folyt a munka: Váczy Réka, Váczy Laura, Szőke Rozália a szendvicsek elkészítésén fáradoztak, majd Bruck Andrea és Babos Veronika vették át a helyüket.

A kápolna -ahol a véradás történt- szinte folyamatosan tele volt: az egyház tagjai közül is sokan eljöttek, de a környező lakók is értesültek a szolgálat lehetőségéről .

A véradás nagyon sikeres volt: 41 véradó jelent meg, ebből 29-en adhattak vért, 10-en közülük első véradók voltak.

Mindenkinek köszönjük a segítségét: akik eljöttek vért adni, akik segítettek a szervezésben, reklámozásban, szórólapozásban, az előkészületekben.

Formai útmutatói megjegyzés:Amikor Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházáról ír, kérjük, használja az egyház teljes nevét, amikor először utalást tesz rá. További információért az egyház nevének használatáról tekintse meg online a Formai útmutató.