Sajtóközlemények

Első apostoli látogatás a lengyelországi Gdańsk városában

Uchtdorf elder 11 napos útja során ellátogatott Londonba, Frankfurtba, Moszkvába és Kalinyingrádba is.

Az utolsó napi szentek általános konferenciája az otthonközpontú keresztény tantételekre összpontosít

Az október 6-7. között, a Salt Lake Cityben megrendezett általános konferencia a Krisztus tanításai iránti elkötelezettségük újbóli megerősítésének ideje volt a szerte a világon élő utolsó napi szentek számára.

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjai a kinyilatkoztatás idejeként tekintenek a világméretű konferenciára

A most következő október 6-án, Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjainak tízezrei készülnek Európa-szerte a 188. félévi általános konferenciára.

Esther missziója

Esther Fletcher nővér, egy Hollandiában szolgáló fiatal misszionárius, a Mormon könyve több mint 2000 példányát készítette elő arra, hogy misszionáriusok kioszthassák azokat az érdeklődőiknek.

Fiatal egyedülálló egyháztagok és barátaik nemzetközi konferencián vesznek részt

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza több mint 100 fiatal egyedülálló felnőtt (FEF) tagja és barátaik gyűltek össze a csehországi Vysočina környéki gyönyörű vidéken, hogy részt vegyenek egy négynapos, július 10. és 14. között megrendezett konferencián.

Az egyház elindít egy Mormon könyve olvasási kihívást Európában

A 21 egymást követő napon át tartó kihívás 2018. szeptember 1-jén veszi kezdetét.

Az egyház neve

Russell M. Nelson elnök, Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza elnöke a következő közleményt adta ki az egyház nevével kapcsolatban.

Szlovákiai roma közösségeket szolgáló mormonok

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza humanitárius ágazata, az UNSZ Szeretetszolgálat nemrég jóváhagyott egy olyan projektet, melynek keretében 1000 higiéniai csomagot készítenek rászorulóknak.

Mormon fiatalok hét napra feladják a közösségi média használatát

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza prófétájának, Russell M. Nelsonnak a felhívását követve tettek így. 

Új megközelítésmód a világméretű humanitárius kihívások leküzdéséhez

Jeffrey R. Holland elder, világméretű vallási vezető még nagyobb lelki és érzelmi támogatást kért a világ jogfosztott és reményvesztett polgárai részére