Sajtóközlemények

Az Első Elnökség menekültekkel kapcsolatos nyilatkozata

Hatalmas örömet érzünk Isten minden gyermekének megsegítésekor, bárhol éljenek is ezen a világon.

A 2019. évi karácsonyi kezdeményezés az „egyenként mindenkinek” nyújtott szolgálatra buzdít

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza bemutatott egy világméretű törekvést, amely a 2019-es karácsonyi időszakban másoknak nyújtott szolgálattételt célozza. 

A Budapest Magyarország Cövek 2019. őszi konferenciája

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Budapest Magyarország Cövek 2019. november 2-án és 3-án tartotta tavaszi konferenciáját az egyház fővárosi cövekközpontjában.

Visszaszámlálás az általános konferenciáig: 15 nap a 15 apostol meglátásaival

Szeptember 23-ával kezdődően Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjai naponta áttekinthetik egy apostol beszédét az előző, áprilisi általános konferenciáról a következő általános konferenciáig.

Neil L. Andersen elder felszentelte a Portugáliai Lisszabon templomot

Neil L. Andersen elder, aki a Tizenkét Apostol Kvórumának tagja Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházában, 2019. szeptember 15-én, vasárnap, három ülés keretében felszentelte a Portugáliai Lisszabon templomot.

Öngyilkosság: Az Öngyilkosság Megelőzésének Világnapja és Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza igyekeznek segítséget nyújtani

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza reményt és perspektívát nyújt azoknak, akik öngyilkosságon gondolkodnak, tanáccsal és forrásanyagokkal látja el azokat, akik igyekeznek segíteni, és megvigasztalja az öngyilkosság utóhatásaival küszködőknek.

Marcelo Rebelo de Sousa, Portugália elnöke, ellátogatott a Lisszabon templomba

A küldöttség bejárta a Lisszabon templomot és annak kertjét, ahol Rebelo de Sousa elnök elsőként tekinthette meg a rendkívüli építészeti megoldásokat, valamint a szertartástermeket, ahol az egyháztagok az élet céljáról tanulnak és ígéreteket tesznek, hogy Jézus Krisztust szolgálják.

...

Az Európa Terület új elnöksége megkezdi szolgálatát

2019. augusztus 1-jével Gary B. Sabin elder megkezdi szolgálatát Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Európa Terület új elnökeként. Massimo De Feo elder első tanácsosként, míg Erich W. Kopischke elder második tanácsosként fog szolgálni. 

A jövő évtől új ifjúsági program veszi kezdetét

2020. január 1-jével Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza fiataljai megkezdik részvételüket az egyház által létrehozott és szponzorált új ifjúsági programban.

Egy apostol köszönetet mondott Kuvaitnak, amiért az hivatalosan elismerte az egyházat

Februárban – 40 év óta először – Kuvait hivatalosan is elismert egy vallási szervezetet. Ez a szervezet nem más, mint Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza.

...