Sajtóközlemények

A Légy a világ világossága! kezdeményezés adományokat gyűjtött jótékonysági szervezetek részére

Közel 159 000 terméket vásárolt meg a nagyközönség Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza világméretű kezdeményezésének részeként.

Miként használja fel Jézus Krisztus egyháza a tizedeket és a felajánlásokat

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza a tagjai szent tizedeit és nagylelkű adományait az Isten és a felebarátaink szeretetére irányuló világméretű erőfeszítéseire használja fel.

Az Első Elnökség nyilatkozata az egyház pénzügyeit illetően

Az egyház eleget tesz minden rá vonatkozó, az adományainkat, befektetéseinket, adóinkat és tartalékainkat érintő törvénynek.

Az Első Elnökség menekültekkel kapcsolatos nyilatkozata

Hatalmas örömet érzünk Isten minden gyermekének megsegítésekor, bárhol éljenek is ezen a világon.

A 2019. évi karácsonyi kezdeményezés az „egyenként mindenkinek” nyújtott szolgálatra buzdít

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza bemutatott egy világméretű törekvést, amely a 2019-es karácsonyi időszakban másoknak nyújtott szolgálattételt célozza. 

A Budapest Magyarország Cövek 2019. őszi konferenciája

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Budapest Magyarország Cövek 2019. november 2-án és 3-án tartotta tavaszi konferenciáját az egyház fővárosi cövekközpontjában.

Visszaszámlálás az általános konferenciáig: 15 nap a 15 apostol meglátásaival

Szeptember 23-ával kezdődően Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjai naponta áttekinthetik egy apostol beszédét az előző, áprilisi általános konferenciáról a következő általános konferenciáig.

Neil L. Andersen elder felszentelte a Portugáliai Lisszabon templomot

Neil L. Andersen elder, aki a Tizenkét Apostol Kvórumának tagja Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházában, 2019. szeptember 15-én, vasárnap, három ülés keretében felszentelte a Portugáliai Lisszabon templomot.

Öngyilkosság: Az Öngyilkosság Megelőzésének Világnapja és Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza igyekeznek segítséget nyújtani

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza reményt és perspektívát nyújt azoknak, akik öngyilkosságon gondolkodnak, tanáccsal és forrásanyagokkal látja el azokat, akik igyekeznek segíteni, és megvigasztalja az öngyilkosság utóhatásaival küszködőknek.

Marcelo Rebelo de Sousa, Portugália elnöke, ellátogatott a Lisszabon templomba

A küldöttség bejárta a Lisszabon templomot és annak kertjét, ahol Rebelo de Sousa elnök elsőként tekinthette meg a rendkívüli építészeti megoldásokat, valamint a szertartástermeket, ahol az egyháztagok az élet céljáról tanulnak és ígéreteket tesznek, hogy Jézus Krisztust szolgálják.

...