Sajtóközlemények

A jövő évtől új ifjúsági program veszi kezdetét

2020. január 1-jével Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza fiataljai megkezdik részvételüket az egyház által létrehozott és szponzorált új ifjúsági programban.

Egy apostol köszönetet mondott Kuvaitnak, amiért az hivatalosan elismerte az egyházat

Februárban – 40 év óta először – Kuvait hivatalosan is elismert egy vallási szervezetet. Ez a szervezet nem más, mint Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza.

...

Hittel és zenével – ismét Budapesten járt a The Piano Guys

A csapat 2019. június 3-án ismét Magyarországon koncertezett, ám az előtte való estén egy különleges esti beszélgetés vendégei voltak, melynek során a zene és a hit kapott fontos szerepet. A The Piano Guys tagjai ugyanis utolsó napi szentek.

A Templom téri Tabernákulum kórus bejelentette a 2020-as Örökség turnéját

22 nap leforgása alatt hat városban lépnek majd fel négy skandináv országban és az Egyesült Királyságban 2020. június 25., csütörtök és július 16., csütörtök között.

A családi est minden hétfőt a család nemzetközi napjává varázsol

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének közgyűlése 1993-ban nyilvánította május 15-ét a család nemzetközi napjává, melynek évenkénti megünneplése rávilágít, hogy a családok milyen nagy hatást gyakorolnak valamennyi nemzet jóllétére.

...

Az Európa Terület elnöksége politikai részvételre és szavazásra buzdítja az egyház tagjait

"Részvételünk a politikai folyamatokban hatással van a közösségünkre és az országunkra, most és a jövőben is."

A Budapest Magyarország Cövek 2019. tavaszi konferenciája

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Budapest Magyarország Cövek 2019. április 27-én és 28-án tartotta tavaszi konferenciáját az egyház fővárosi cövekközpontjában.

Eubank nővér beszédet mondott Genfben egy ENSZ konferencián

Az egyházi vezető a menekültek és a vallási kisebbségek védelméről beszélt.

...

Állati jó programon vettek részt az egyház Fiatal Egyedülálló Felnőttjei

2019. április 27-én különleges szolgálatban vehettek részt azok a magyarországi Fiatal Egyedülálló Felnőttek, akik ezúttal a Noé Állatotthon XVII. kerületi menhelyén töltötték a szombatjukat.

Megtartották a Zöld-foki köztársasági Praia templom kapavágási ünnepségét

E történelmi eseményen részt vevő egyháztagok is hangot adtak afeletti lelkesedésüknek, hogy végre a saját országukban lehetnek szemtanúi egy olyan épület felépítése kezdetének, melyre „az Úr házaként” tekintenek.

...