Sajtóközlemények

Az egyház eszközöket küldött Kínába, a koronavírus elleni védekezés támogatására

A 79 raklapnyi orvosi felszerelés összesen 220 000 légzésvédő maszkot, 870 védőszemüveget, valamint több mint 6500 védőoverált tartalmaz.

Hogyan működnek együtt a világ vallási vezetői?

„Igényt tartunk arra a kiváltságra, hogy saját lelkiismeretünk parancsai szerint hódoljunk a Mindenható Istennek, és minden embernek megadjuk ugyanezt a kiváltságot, hadd hódoljanak úgy, ott és annak, ahogy, ahol és aminek akarnak.”

Igaz? Kedves? Hasznos?

A beszédünk vagy felemel és buzdít, vagy megsebez és megsért másokat.

Egy új járvány: a vallásszabadság megsértése

A vallásszabadság védi minden egyes ember jogát ahhoz, hogy lehessenek ilyen hitelvei, és azoknak hangot adhasson anélkül, hogy üldöznék érte, vádat emelnének ellene vagy megtagadnák a jogegyenlőségét.

Nelson elnök az evangélium visszaállításának megosztására szólít – 2020-ban ünnepeljük az első látomás 200. évfordulóját

Ez az új év az első látomás 200. évfordulója.

A Légy a világ világossága! kezdeményezés adományokat gyűjtött jótékonysági szervezetek részére

Közel 159 000 terméket vásárolt meg a nagyközönség Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza világméretű kezdeményezésének részeként.

Miként használja fel Jézus Krisztus egyháza a tizedeket és a felajánlásokat

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza a tagjai szent tizedeit és nagylelkű adományait az Isten és a felebarátaink szeretetére irányuló világméretű erőfeszítéseire használja fel.

Az Első Elnökség nyilatkozata az egyház pénzügyeit illetően

Az egyház eleget tesz minden rá vonatkozó, az adományainkat, befektetéseinket, adóinkat és tartalékainkat érintő törvénynek.

Az Első Elnökség menekültekkel kapcsolatos nyilatkozata

Hatalmas örömet érzünk Isten minden gyermekének megsegítésekor, bárhol éljenek is ezen a világon.

A 2019. évi karácsonyi kezdeményezés az „egyenként mindenkinek” nyújtott szolgálatra buzdít

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza bemutatott egy világméretű törekvést, amely a 2019-es karácsonyi időszakban másoknak nyújtott szolgálattételt célozza.