Sajtóközlemények

Visszaszámlálás az általános konferenciáig: 15 nap a 15 apostol meglátásaival

Szeptember 23-ával kezdődően Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjai naponta áttekinthetik egy apostol beszédét az előző, áprilisi általános konferenciáról a következő általános konferenciáig.

Neil L. Andersen elder felszentelte a Portugáliai Lisszabon templomot

Neil L. Andersen elder, aki a Tizenkét Apostol Kvórumának tagja Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházában, 2019. szeptember 15-én, vasárnap, három ülés keretében felszentelte a Portugáliai Lisszabon templomot.

Öngyilkosság: Az Öngyilkosság Megelőzésének Világnapja és Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza igyekeznek segítséget nyújtani

Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza reményt és perspektívát nyújt azoknak, akik öngyilkosságon gondolkodnak, tanáccsal és forrásanyagokkal látja el azokat, akik igyekeznek segíteni, és megvigasztalja az öngyilkosság utóhatásaival küszködőknek.

Marcelo Rebelo de Sousa, Portugália elnöke, ellátogatott a Lisszabon templomba

A küldöttség bejárta a Lisszabon templomot és annak kertjét, ahol Rebelo de Sousa elnök elsőként tekinthette meg a rendkívüli építészeti megoldásokat, valamint a szertartástermeket, ahol az egyháztagok az élet céljáról tanulnak és ígéreteket tesznek, hogy Jézus Krisztust szolgálják.

...

Az Európa Terület új elnöksége megkezdi szolgálatát

2019. augusztus 1-jével Gary B. Sabin elder megkezdi szolgálatát Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza Európa Terület új elnökeként. Massimo De Feo elder első tanácsosként, míg Erich W. Kopischke elder második tanácsosként fog szolgálni. 

A jövő évtől új ifjúsági program veszi kezdetét

2020. január 1-jével Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza fiataljai megkezdik részvételüket az egyház által létrehozott és szponzorált új ifjúsági programban.

Egy apostol köszönetet mondott Kuvaitnak, amiért az hivatalosan elismerte az egyházat

Februárban – 40 év óta először – Kuvait hivatalosan is elismert egy vallási szervezetet. Ez a szervezet nem más, mint Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza.

...

Hittel és zenével – ismét Budapesten járt a The Piano Guys

A csapat 2019. június 3-án ismét Magyarországon koncertezett, ám az előtte való estén egy különleges esti beszélgetés vendégei voltak, melynek során a zene és a hit kapott fontos szerepet. A The Piano Guys tagjai ugyanis utolsó napi szentek.

A Templom téri Tabernákulum kórus bejelentette a 2020-as Örökség turnéját

22 nap leforgása alatt hat városban lépnek majd fel négy skandináv országban és az Egyesült Királyságban 2020. június 25., csütörtök és július 16., csütörtök között.

Az utolsó napi szentírások zöldebbek, mint hinnéd

Bár a szószékről a környezeti gondok ritkán kerülnek közvetlenül említésre Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza gyűlései során, az egyház szentírásbeli kánonja telve van a környezettel kapcsolatos bölcsességekkel.